Nyheter

Juniorene er godt i gang med sesongen

Av: Admin  |  Publisert: 1. juni 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Juniorene startet sin konkurransesesong i slutten av april. Det har vært spilt både Srixon tour og Narvesen tour turneringer.

Sesongen åpnet med Narvesen tour på Onsøy 17. april.

Mange av våre juniorer sesongåpnet turneringene den dagen. Følgende stilte fra oss:
Klasse gutter 19 år: Ola Dahl Jensen, Aksel Antonsen, Peder Stuen
Klasse jenter 19 år - Josefine Hollung
Klasse gutter 15 år -  Anders Sommerstad-Hermansen og Philip Vinter Sjøborg

Vi fikk 2 spillere på pallen. Aksel ble nr 3 og Josefine nr 2.
De andre fulgte opp med Ola nr 8, Peder nr 24, Anders nr 12 og Philip nr 32.

Deretter dro Ola Dahl Jensen, Aksel Antonsen og Josefine Hollund til Stavanger siste helgen i april for å spille Srixon tour.
Gutta spilte på Stavanger golfbane, mens Josefine spilte på Sola golfbane.

Josefine ble nr 26 i sin klasse, jenter U19, mens Ola ble nr 59 og Aksel nr 42 i klasse gutter U19.

Neste Narvesen tour var 6. mai på Borregaard golfbane hvor følgende deltok fra oss:
Ola Dahl Jensen, Sebastian Anonsen, Aksel Antonsen og Peder Stuen i klasse gutter 19 år. Plasseringene ble Aksel nr 9, Sebastian nr 10, Ola nr 13 og Peder nr 17.
Josefine Hollung deltok også og ble igjen belønnet med pallplassering. Også denne gangen nr 2.
I klassen gutter 15 år deltok Philip Vinter Sjøborg. Han ble nr 30.

Tett turneringsprogram for juniorene, allerede dagen etter var det Narvesen tour på Gamle Fredrikstad golfbane.
I tillegg til Ola, Aksel, Sebastian og Peder deltok også Martin Karlsen i klassen gutter 19 år.  Aksel nr 11, Ola nr 16, Sebastian nr 19, Peder nr 21 og Martin nr 32.
Philip deltok også sammen med Anders Sommerstad-Hansen i klassen gutter 15 år. De fikk hhv plasering nr 36 og nr 12.
Endelig tok Josefine steget helt opp etter to 2. plasser. Hun vant turneringen i sin klasse jenter 19 år - gratulerer !

Neste turnering var da Narvesen tour på Soon golfbane 20. mai. Fra oss deltok Martin Karlsen, Daniel Glemminge og Philip Vinter Sjøborg. Martin ble nr 13 i klasse gutter 19, Daniel nr 3 i klassen Mix -15, mens Philip ble nr 23 i klassen gutter 15 år.

Samme helg var det Srixon tour på Haugaland golfbane hvor Ola Dahl Jensen deltok fra oss. Denne gangen ble han nr 36.

Nå sist helg, 25. mai, var det duket for Narvesen tour på Mørk. Også her stilte flere av våre fine juniorspillere til start.
Aksel blr nr 6, Ola nr 16 og Sebastian nr 17.
Josefine fulgte opp sine flotte plassering fra Gamle Fredrikstad og vant sin klasse igjen ! Mange gode prestasjoner og resultater for Josefine hittil i sesongen.
Philip deltok også i klassen gutter 15 år og ble nr 29.

Søndag 28. mai var hittil siste turnering; Narvesen tour, på Bogstad golfbane.
Josefine vant sin klasse for 3. gang på rad ! Stabilt spill av Josefine denne våren. Gratulerer så mye.
I klassen gutter 13-15 år deltok Philip Vinter Sjøborg. Til start stilte det så mange som 69 deltagere i hans klasse. Philip spilte sin beste turnering for sesongen og ble nr 3. Vi gratulerer med pallplassering !

Vi ønsker juniorene lykke til videre med sesongen !

Scoreforklaring - I Narvesen tour spilles det alltid netto score, mens på Srixon tour spilles det brutto score.