Informasjon om kurs / instruksjonVår headpro Sander Solberg er ansvarlig for all instruksjon, kurs og trening på Huseby & Hankø golfbane. Fra sesongen 2017 er han også ansvarlig pro hos Onsøy golfklubb.

Han ønsker å hjelpe alle som ønsker det med enten å starte med golf eller forbedre sitt nåværende spill. Han har også ansvaret for treningene i regi av klubben for damer, junior og herrer. Sander tilpasser trening og kurs ut i fra den enkeltes ferdighetsnivå. Sander jobber ut i fra " Få en sving som passer deg ". Sander ønsker å utvikle svingen man har uten å gjøre for store endringer.

Det avholdes Veien til Golf kurs stort sett hver helg. Her kan du lese mer om VTG kurs og påmelding.

Av andre kurs kan det nevnes oppfølgingskurs, junior-, dame- og herretreningsgrupper. I tillegg holder Sander også vanlige instruksjonstimer enten enkeltvis eller i grupper.

Golfskole arrangeres 13. - 165 august 2018. Du kan lese mer om den her.

Kort informasjon om vår head pro Sander: 
Sander er født og oppvokst på Kråkerøy, hvor han bor også i dag med kone og 3 barn. Sander avsluttet 3-årig PGA utdannelse våren 2003. Han er klasse A1 pro og medlem av PGA of Norway.
Sander har vært profesjonell fotballspiller med spill for Fredrikstad FK, Viking, Strømsgodset og Moss før en alvorlig kneskade satte stopper for fotballen i 1999. Sander har også junior landskamper i ishockey.

Sander har jobbet på Huseby & Hankø siden 2003 og er en del av vårt flotte miljø. På Huseby er det han som har ansvaret for all instruksjon. Sander anser junior avdelingen som hans viktigste prioritet da dette skaper gode golfspillere, godt miljø og engasjement.

De siste årene har Sander arrangert reiser til utlandet for våre medlemmer og andre golfspillere på vinterhalvåret. Han fungerer da som både reiseleder og pro.

Ta kontakt med Sander så lager han et opplegg for deg slik at golfspillet ditt utvikles videre.