VTG - Kurs tilrettelagt for nybegynnere

Fra sesongen 2017 samarbeider Huseby & Hankø golfklubb med Onsøy golfklubb om vår pro Sander Solberg.
Han vil være ansvarlig for all organisert trening i begge klubber, samt alle VTG kurs.

Pris VTG kurs i 2018:

* VTG kurs, fritt spill 2 baner KUN kr. 1995,- ut 2018
* Kun VTG kurs 495,-                  

Du kan lese mer om medlemskapene her.

VTG - KURS !
Påmelding til alle VTG kurs kan gjøres her.       
      

Golf – en idrett for alle
Golf er en av verdens største idretter og en av de største også i Norge. De aller fleste kan spille golf, enten man er barn eller pensjonist, mann eller kvinne, profesjonell eller hobbygolfer. Felles for alle golfspillere er opplevelsen av gleden ved spillet i kombinasjon med en fin naturopplevelse og sosialt samhold.
 

Nybegynner på Huseby & Hankø Golfbane
Huseby & Hankø Golfklubb ønsker alle velkommen til å prøve golf. Hvis du har lyst til å begynne med golf gjennomfører vi Veien til Golf kurs. Hvis du bare har lyst til å prøve golf så kan du trene på vår "driving range". Køller kan du låne i proshoppen.
 

VTG-kurs 2018
 - I sesongen 2018 avholdes det 10 VTG-kurs med maks antall deltagere på 20 pr kurs
- Det må være minimum 4 påmeldt for at kurset ska gjennomføres.
- MERK at alle VTG kurs holdes over 2 dager; lørdag og søndag.
- Det vil bli gitt tilbud om påbyggende oppfølgingskurs etter endt VTG kurs

Gjennomføring av kurset foregår på følgende måte:
* 12 timer med teori og grunnleggende instruksjon; et variert og morsomt kurs
* Utfyllende kursmateriell som hjelper deg til å forstå golf bedre
* Oppfølging etter kurs


VTG kurset starter begge dager kl 10:00 og avsluttes kl 16:00.

Etter avsluttet og godkjent VTG-kurs vil spilleren tildeles klubbhandicap 54, og man vil etter gjennomføring av VTG kurset, få tildelt kursbeviset som viser at man har gjennomført og bestått VTG kurset. 
 
Målet med kurset er at du som deltaker skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet. Kurset vil gi deg en praktisk innføring i hva golf handler om. Kurset består av trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen. Du skal også få prøve å spille noen hull for å oppleve hva golf er.

Etter kurset arrangerer Huseby & Hankø Golfklubb en rekke aktiviteter for at du skal komme videre med både trening, spill og sosiale aktiviteter.

Golf kort/Golf-ID/Medlemskap i Huseby & Hankø Golfklubb
De fleste golfbaner krever et ferdighets/ kunnskaps bevis. I Norge og her på Huseby & Hankø Golfbane utsteder Huseby & Hankø Golfklubb/ Norges Golfforbund et "Golfkort"/ golf-id og tildeler spilleren ett klubb HcP på 54. Utstedelse av golfkort forutsetter medlemskap i golfklubben.

Medlemskap i Huseby & Hankø Golfklubb med utstedelse av golfkortet koster 1220,- (senior) og 820,-(junior) per år. Medlemskapet inkluderer ikke spill på Huseby & Hankø Golfbane. De som ønsker spill på Huseby & Hankø Golfbane finner informasjon om dette under medlemskap.