Nyheter

Greenene skjæres og dresses fredag 17. september

Av: Gjøril Johnsson Solberg  |  Publisert: 17. september 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi ønsker å opprettholde kvaliteten på de fantastiske greenene vi har her på Huseby & Hankø Golfbane. Derfor skjærer og dresser vi greenene mens det ennå er vekst.

Vi ønsker å opprettholde de fantastiske greener som vi har hatt på Huseby & Hankø Golfbane de siste sesongene, og derfor så må vi både skjære og dresse greenene nå litt tidlig på høstsesongen. Vi velger å utføre dette arbeidet nå da det fortsatt er vekst i gresset, slik at de slissene som skapes gror sammen på ett kort tidsrom. Vi benytter en spesial maskin som heter Graden som tilfører sand samtidig med skjæringen. De greener som har behov for det vil også bli tilsådd, samt at vi dresser alle greener med sand fra Barskarpssand.

REDUSERT GREENFEE FRA FREDAG 17. SEPT TIL UT UKE 38
Da spillkvaliteten synker noe i en periode så velger vi av hensyn til dette å redusere greenfee med kr 50 på 9-hull og kr. 100 på 18-hull. Vi håper at dette kan være ett plaster på såret i disse dagene. 

GRATIS KAFFE TIL MEDLEMMENE I DENNE PERIODEN
I klubbhusets åpningstider så vil vil tilby gratis kaffe til alle medlemmer av Huseby & Hankø Golfklubb.

Det er lenge igjen av sesongen, så selv om det ikke er mulig å spille i Piquet skjorte så er det bare å komme seg ut av sofaen.

Vi sees på banen !