Ta med en venn !

Publisert: 27. juni 2019  av Gjøril Johnsson Solberg

Også i år er vi med i kampanjen "Ta med en venn " på golfbanen. Les mer her om hvem du kan ta med.

Kjære medlem 

 

De aller fleste som spiller golf synes at idretten vår er verdens fineste idrett. Mange av oss prøver å forklare det til folk rundt oss som ikke spiller, men det er vanskelig. Folk som ikke har prøvd golf har ofte mange fordommer til idretten. 

 

Hva om vi snur helt om på det og lar folk få oppleve golf isteden? 

 

Vi som klubb er med på et felles prosjekt som heter "Ta med en venn". Konseptet er veldig enkelt. Ta med en venn, gratis, og spill 9 hull på banen. Vennen din kan ha spilt golf før, men falt av lasset. Vennen din kan være medlem i en golfklubb langt unna. Vennen din har kanskje aldri spilt golf før. Den eller de du tar med trenger ikke være medlem av en klubb eller tatt VTG for å være med. Vennen din kan være med å spille 1 gang, før han/ hun må melde seg inn i en klubb eller melde seg på VTG kurs.
 

Uansett hvordan det er, kan du ta henne eller han ut på banen gratis og uten noen forkunnskaper om golf. Det eneste din venn trenger å gjøre er å fylle ut navn, epost og telefonnummer før dere går ut. 

 

Før dere spiller booker du en tid på klubben. Erfaringene så langt er at det er best at du og din venn går alene på et tidspunkt hvor de ikke er altfor mange mennesker på banen. Da får dere begge en bra opplevlese. Ta kontakt med oss i klubben, så finner vi et tidspunkt hvor dere kan gå ut sammen og oppleve golf.