Nyheter

Første stikk til HHG

Av: Gjøril Johnsson Solberg  |  Publisert: 2. juli 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Elitegruppa til HHG tok første stikk mot Mørk GK.

Tirsdag 29.juni dro 8 representanter fra HHG sin Elitegruppe og kjempet mot Mørk sin Elitegruppe. Klubbene har seg i mellom avtalt to oppgjør som spilles på både hjemme- og bortebane. Først ut var oppgjør på Mørk Golfbane. 

Det ble en jevn affære hvor det ble spilt foursome. Siden begge klubber stilte med 8 spillere hver, var det 4 lag fra hver klubb. Vinneren var klubben med færrest slag totalt sett, uten handicap. 

Og det endte med en fin og imponerende ledelse. HHG brukte 350 slag mens Mørk brukte 355 slag - og dermed inntar HHG en ledelse på 5 slag før returoppgjøret på hjemmebane. 

Best av våre gutter var Frank Remy Sand og Kevin Michael Porn med 83 slag. 
De øvrige spillerne som deltok for HHG var Endre Skolt, Stian Knudsen, Thomas Stafne, Thomas Alvin, Kim Jenssen og Alexander Bøhn. 

Resultater kan ses i Golfbox: https://www.golfbox.no/portal/golf_info/gbtourframe.asp?selected={CC74A204-A100-4547-9A48-63BF5E02C2D2}&language=1044&=undefined#/competition/3008526/holebyhole

Vi takker Mørk Golfklubb for en fin turnering og en hyggelig sammenkomst. Så blir det spennende når det hele skal avgjøres i returoppgjøret på HHG."