Pro

Informasjon om pro Elizabeth Vinter og Martin Grythe

Elizabeth Vinter

Elizabeth Vinter vokste opp i en golffamilie ved hull 7 på Bogstad, Oslo GK.

Fikk sine første køller som 5 åring og «bodde» etter dette på golfbanen. Kom på landslag for både jenter og damer som 14 åring. Ble fast inventar på landslagene til hun var 20 år. Spilt alt fra nordisk, skandinavisk EM & VM. Golfen har tatt henne rundt hele verden; fra Island til Brasil og Sør Korea. Vant NM og fikk kongepokal i -88, gull i jr NM -87 & 88, samt vunnet 5 NM gull for lag med Oslo golfklubb.

Begynte i 1990 på HTH 4 (Høyere Trener Utdannelse) i Stockholm. Jobbet i samme periode som pro assistent på Bærum Golfklubb. Ferdig utdannet PGA pro i -92. Spilte på Svenske Dametouren og litt på Europatouren i årene 1992 - 1994. Fikk jobb som Head pro på Ballerud golfklubb 1994 hvor hun ble ut 1998. På Ballerud drev hun proshoppen, ansvarlig for all kursvirksomhet og hadde kølleverksted. I samme periode jobbet hun også for norske PGA med å lære opp nye proer. Vintrene jobbet hun i forskjellige innendørssentre i Oslo samt at hun arrangerte golfturer til Spania.

Dessverre var Elizabeth i en stygg bilulykke i 2000. Denne satte henne helt ut av spill i mange år og hun har siden slitt med skade. Har derfor ikke jobbet fullt som pro etter dette. Var tilbake litt som pro etter å ha fått 2 barn. Jobbet da med juniorene i Oslo golfklubb 2005 - 2006. Flyttet så til USA i 2008 hvor hun jobbet med spillere på alle nivåer. Kom tilbake til Norge og da Fredrikstad i 2011.

Har de siste årene hjulpet til med junior treninger og diverse gruppetreninger her på HHG og på Onsøy. Gleder seg til å kunne hjelpe flere spillere til å ha glede av sporten. Ønsker du å skifte grep, kan Elizabeth hjelpe deg. Se her for priser.
Elizabeth Vinter, mobil 45 46 16 11, email: prohhg@hhg.no
 

Martin Grythe

Martin Grythe er opprinnelig fra Oslo hvor han begynte å spille golf i 1977. I 1994 påbegynte Martin sin utdanning i regi av det Svenske PGA og har siden jobbet med å hjelpe alle typer golfere, fra begynnere til profesjonelle, i å få økt innsikt om dette merkelige spillet.

Martin har vært trener ved Ballerud GK (1994-97), Borre GK (1998-2014), Tyrifjord GK (2015-2017) og Grønmo GK (2018). Han har også vært forbundskaptein for NGF’s juniorlandslag gutter og formann i PGA og Norways valgkomite.
Med en klar filosofi, gode pedagogiske evner og det beste av tekniske hjelpemidler, blir undervisning med Martin både morsom og lærerik.

Martin tilbyr også, i samarbeid med Callaway Golf, kølletilpasning slik at du kan spille med utstyr som er skreddersydd deg og din sving. Ved bruk av Flightscope radar byttes spørsmålstegn med utropstegn i jakten på å optimalisere dine prestasjoner på golfbanen.
Martin Grythe, PGA Professional A5, mobil 908 68 444, email: pro@onsoygk.no