Seniorer

Seniorgruppen - ønsker alle velkommen

Seniorgruppa til Huseby & Hankø Golfklubb er gruppe som i tillegg til å delta i klubbens mange aktiviteter, har egne aktiviteter som er tilpasset denne aldersgruppen. Vi er en hyggelig gjeng som har det morsomt sammen på golfbanen. Vi er en inkluderende gruppe som er svært forskjellige når det gjelder bakgrunn, sportslige ambisjoner, spredning i alder og spillemessige erfaringer. Det vi alle har som fellesnevner er at vi setter pris på frisk luft, godt selskap og noe å bite i. Vi legger igjen de daglige utfordringer hjemme, og rett og slett koser oss i de naturidylliske omgivelsene som golfsporten er omkranset av.

Det er svært små krav for å delta på seniorgolfen. Vi krever naturligvis at alle tilfredsstiller kravene til Norges Golfforbund for å få spille golf og har tilgang til eget golfutstyr. Det er ingen spesielle krav til bekledning.

En seniorgolfer er en spiller over 50 år. Man er senior det året man fyller 50 år uansett når i året man fyller.

Huseby & Hankø Golfklubb forholder seg til denne aldersinndelingen, men dersom du er for ung og skulle ha et ønske om å delta på noen av våre opplegg så er det bare å ta kontakt. Vårt utgangspunkt er at så mange som mulig skal få være med å ha det artig.

I løpet av sesongen arrangeres det mange aktiviteter som er åpne for våre medlemmer.

Hver onsdag er gratis fellestrening med en av våre to proer ( Se PRO og KURS i menyen). Treningen foregår på Huseby & Hankø golfbane kl. 10 - 11.


I mange år har vi arrangert to golfturer til Mjølkerød i Sverige. Dette håper vi å gjenoppta så snart det blir mulig å reise til Sverige.
Seniorgruppa deltar også i Østfold seniorgolfs arrangementer, blant annet i lagserien der det spilles  lagkamper mellom 10 golfklubber i Østfold. Se mer på http://www.ostfoldseniorgolf.no/

Ønsker du å delta, har forslag eller spørsmål, ser vi gjerne at du tar kontakt med en av oss. Se kontaktliste til høyre.

Vi ønsker med dette alle seniorer velkommen til oss.