Seniorer

Seniorgruppen - ønsker alle velkommen

Vi arbeider for et godt miljø med sosialt tilsnitt i nær kontakt med klubbens ledelse.

Seniorgruppa til Huseby & Hankø Golfklubb er en super hyggelig gjeng som har det morsomt sammen på golfbanen. Vi er en inkluderende gruppe som er svært forskjellige når det gjelder bakgrunn, sportslige ambisjoner, spredning i alder og spillemessige erfaringer. Det vi alle har som fellsnevner er at vi setter pris på frisk luft, godt selskap og noe å bite i. Vi legger igjen de daglige utfordringer hjemme og rett og slett koser oss i de naturidylliske omgivelsene som golfsporten er omkranset av.

Det er svært små krav for å delta på seniorgolfen. Vi krever at alle har deltatt på ett nybegynnerkurs (kalt Veien til Golf – VTG) og  har tilgang til et eget golfutstyr. Det er ingen spesielle krav til bekledning annet enn det faktum at golf er en utendørs sport i ett land med friskt vær.


Nytt av året 2017 er at det hver onsdag nå blir gratis fellestrening med pro Sander Solberg. Treningen foregår på Huseby & Hankø golfbane fr akl 10 - 11.

En seniorgolfer er normalt definert som en herre over 50 år og dame over 50 år. Man er senior det året man fyller 50 år uansett når i året man fyller.
Huseby & Hankø Golfklubb forholder seg til denne aldersinndelingen, men dersom du skulle ha et ønske om å delta på vårt opplegg så er det bare å ta kontakt. Vårt utgangspunkt er at så mange som mulig skal få være med å ha det artig.

I løpet av sesongen arrangeres det mange aktiviteter som er åpne for både medlemmer og ikke medlemmer.

Senior gruppen består av flere medlemmer (se kontaktliste til høyre). 
Ønsker du å delta, har forslag eller spørsmål, ser vi gjerne at du tar kontakt med en av oss.

Vi ønsker med dette alle seniorer velkommen til oss.
 

Vennlig hilsenSeniorgruppa 2017