Seniorer

Tirsdagsgolfen

Det arrangeres ukentlige konkurranser på Huseby & Hankø Golfbane. Hver tirsdag morgen møtes omkring 30-50 ivrige seniorgolfere klare til dyst. Vi gleder oss over at vi har et solid innslag av damer som deltar, men ønsker oss flere. Dette er en sosial turnering hvor alle kan delta, ha det hyggelig og bli kjent med flere medlemmer i klubben. Hovedhensikten er imidlertid å ha en trivelig formiddag på banen.

Vi spiller i 3 klasser: Dame senior, A klasse herre senior og B klasse herre senior.

Påmelding til tirsdagsgolfen gjøres i Golfbox, eller sms til 90 78 70 02 senest kl. 09.00 samme dag. Påmelding kan også skje ved oppmøte senest kl. 09.30 eller ved å kontakte noen som står på kontaktlisten til høyre.

Vi har shotgun start kl. 10.00.

Så lenge vi har en pågående periode med covid-19 smitteverntiltak skal påmelding normalt gjøres i Golfbox senest mandag kveld kl. 18:00 og startliste vil publiseres ca. kl. 22:00.

Etter avsluttet spill tar de fleste seg tid til en hyggelig prat, en kaffekopp og litt å bite i, før det er premieutdeling for dagens spill. Resultatene vil deretter finnes på klubbhustavlen for Seniorer og i Golfbox.

Resultatene fra hver enkelt turnering gjennom hele sesongen teller i konkurransen ( Order of Merit ). Basert på summen av de 8 beste resultater gjennom sesongen kåres en vinner i alle klasser. 

Startavgiften er 50 kroner og betales før start. Betaling kan skje med Vipps, bankkort i proshop eller kontant til sekretariatet. Så lenge smittevernhensyn tilsier det skal kontanter ikke brukes.

Medlemmer uten spillerett, eller medlemmer fra andre klubber må betale greenfee på kr. 200 i tillegg til startavgift.