Seniorer

Turer / Reiser

I løpet av sommersesongen så setter seniorgruppa opp dagsturer til andre golfbaner i Norge eller Sverige. Vi leier inn en buss som kjører oss begge veier. Programmet for en slik reisedag er normalt en turnering over 18-hull, som toppes med en bedre middag og dertil tilhørende god drikke.

Deltakelsen og stemningen på disse turene er meget god, samt at turene er med på å at vi blir enda bedre kjent med hverandre.

Golfbanene Mjølkerød (Sverige), Hvaler og Soon nevnes som de banene som har vært oftest på reisekartet til seniorgruppen.Reiser sydover til varmere strøk arrangeres på vinteren

Vår PGA pro Sander Solberg har siden 2004 arrangert årlige turer på vinterstid til varmere strøk. Tidligere har Portugal vært et populært reisemål med fine baner og god mat. Det siste året gikk hovedturen for seniorene til Tyrkia. Dette blev en meget stor suksess med svært gode tilbakemeldinger. Og derav er nok sannsynligheten stor for at hovedturen for seniorene vinteren 2012 legges til samme sted.
Alle turene er åpne for både medlemmer og ikke medlemmer, så her er det bare å henge med eller ta kontakt med oss for mer informasjon.

Invitasjon vil bli lagt ut på nettsiden og ved oppslag i klubbhuset.